18 Nisan 2015 Cumartesi

We Are Doomed oyunu hakkında detaylı bilgi

Mahkum mısınız We ile büyük sorun kendi zararına kendini sınırlar ne kadar. Eğer sadece tek bir silah olsun, ama oyun aynı zamanda çevre ya da düşman ile ilginç bir şey yapmaz yapmak değil sadece. Sen küçük kalamar, üçgen füzeleri ve dev disko topu gibi çevrelerin gibi çekim şeyler sonuna kadar, ama tüm yaptıkları size çarpmak veya sizinle ateş deneyin. Biz olmayan bazı düşman tehditleri bulunmaktadır Mahkum mısınız, ama onlar da sıkıştırma veya çekim bayrağı altında düşmek. Farklı karşılaştığında geniş bir yelpazede için çok potansiyel var. Hatta tür korkusuz Geometri Savaşları gibi oyun alanının yerçekimi ile berbat kara delikler gibi cihazlar kullanılır. Ama biz mahkum mısınız içerik ölünceye kadar sadece seni kalabalık için ne yazık ki.

Tüm bu sorunlara rağmen, onunla eğlenceli olabilir: İşte Biz Mahkum Are ilgili sinir bozucu bir şey. Vertex Pop her şeyi doğru hissediyorum yapımında çok özen Çünkü, hiçbir şey zevk şekilde alır. Hala ustalıkla çıkış yolu uçtu yakın ölümleri hatırlayacağım. Siz hala düşman küme lekeler olarak panik ve sol ölüm ama hiçbir şey kadar mevcut her kaçış yolu boğulacaksın. Tüm otuz dalgaları temizlediğinizde Ve sevinç hatırlayacağım. Sorun Biz gerçekten hissesini kalabalık atıcı uzayda kendi iddiasını umursamıyor Mahkum musunuz oysa sen, başka bir yerde bu kesin deneyimleri ve daha alabiliriz. Sen Geometri Savaşları oyun veya Gündelik Shooter büyüleyici DIY ruhunun şaşırtıcı çevresel katlanmış görmek için gitmiyoruz. Gerçekte, sadece ikiz Çubuk Shooter oynuyoruz: Game. İsteyen bu incelememizede göz atabilir: Gta 5 Pc İncelemesi


Onları atlatmak dışında ölüm ışını atmanızı kaydırma makineleri hakkında bir şey yapamaz.
Hatta sağlam bir oyun biraz baharat ihtiyacı ve biz asla Mahkum çok verir misiniz. Sen kesinlikle oyun oynamak nasıl bir duygu iyi fark edeceksiniz, ve sunum üst çentik, ama asla gerçekten size bakım için bir neden verir. Tabii, yedi farklı düşman türleri hakkında da dahil olmak üzere aşamalarında bir demet atılan konum, ama yumru ve sürgün davranışları ince giymek, size ileriye bakmak için daha fazla bir şey bırakılmış değil. Yakında, mahkum olan tek şey küçülen ilgi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder