17 Nisan 2015 Cuma

Mortal Kombat X oyunu rehberi

Eğer Mortal Kombat irfan umurumda varsa, mükemmel ses oyunculuk ve uzun süredir ilişkileri etkileyen öngörülemeyen gelişmeler bir avuç vardır hikaye modu, dışarı edineceğim. Herkesin duygusal anlar teslim sahneleri sadece bir çift ile, ne yazık ki, ilgili olacağı bir hikaye değil. Cassie Cage sıkıcı bir karakter olabilir, ama duygularını keşfetmek için Johnny Cage ve Sonya Blade için gerekli motivasyonları sağlar ve sonuçta, kredi rulo zaman insanlar olarak büyür.


İyi şanslar, Takeda!
Yaptığınız-için-fanlar hikaye umurumda bile, bu dizi gördüğü yumuşak yeni mücadele motoru, takdir etmek zor değil. Bu son oyun bir deniz değişikliği değil, ama hızlı bir şekilde tarak daha akışkan olduğunu ve animasyonlar daha nüanslı olduğunu takdir. Güç-up özel saldırılar için izin, hit almak ve son oyunun özel hamle döner doling ile şarj metre, düşman tarak kırmak, ve saldırgan sonları ise bir rakibin içi ortaya bir x-ışını saldırı gerçekleştirmek Yavaş çekimde parçalara onları, ağrı inliyor ızdıraplı eşlik etti. Bir dayanıklılık bar tanıtımı, bir savaşı kazanmak için tek başına aralığı güvenmek için daha zor hale Spam şık manevralar yeteneğini, sınırlar. Eğer yeterli dayanıklılık varsa Aynı şekilde, büyük bir nesne kapalı sıçrayan bir köşe, bir arka plan öğesi ile rakibin pummel, ya da kaçmasına izin her aşamada etkileşimli öğeler, sadece kullanılabilir. Bu özel metre kendi şarj, ama yeterince uzun sürer - akrabası ısıtılmış savaş hızına - üst düzey maçlarda sırasında o önemli bir husus yapmak.

Yerel savaşlar çok eğlenceli, ama modern dövüş oyunları, uzun vadede gelişmek nerede çevrimiçi maçlar vardır. Şanslar dünyanın en iyi oyuncuları turnuva dışında kişinin beceri gerçek testi olarak çevrimiçi maçlar bırakarak, aynı sokakta yaşamak istemiyorum vardır. Mortal Kombat X'in çevrimiçi eşleşmeleri sürücüler netcode bazen doğru hissediyor bir deneyim sunacak, ancak zaman zaman laggy maçları beklemek gerektiğini, yani gayet iyi. Eğer kötü bir bağlantısı olan bir mücadele içine almak zaman, siz de sonlandırılabilir ve basit tarak ve özel hareketleri koparmak için zor olacak, çünkü yeni bir rakip aramak. Bu noktada, insan ve makine arasındaki bir yarışma. Neyse ki, bu nadir görülen bir durumdur.

Mortal Kombat X büyük özelliklerinden biri, geleneksel olmayan dövüş oyunu içeriğinin miktarıdır. Kuleler bir arcade modu gibi meydan yanı sıra muharebe koşullarında geniş bir yelpazede sunan diğer temalı savaşlar bir dizi sağlayan, geri döndü. Test Your Luck kule ayak parmaklarında üzerinde tutmak ve bir kavga yaklaşım biçimini değiştirmek için karışım kadar arazi fizik her şeyi rastgele seçilmiş değiştiricileri ile kavgalar bir dizi koyar. değiştirici-odaklı kavgalar da sabit değiştirici setleri ve zorlukları sunan yeni yaşam kuleleri, dönüm noktası olan, ancak belirli kulenin bağlı olarak, her saat, her gün, her hafta remix edilir.Ayrıca Ultimate Assassin 2 oyna manız hoşunuza gidebilir.Tavsiyedir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder