12 Nisan 2015 Pazar

Slender: The Arrival İnceleme

Iki kız 19 kez üçüncü bir kız bıçakladı ki yeterince büyük, ve diğer çocuklar kundaklama eylemleri, kendi adına tüm taahhüt - İnce Adam popüler ruhunun büyük bir kısmını ele geçirdi. Ben yardım edemem, ancak Slender Man mythos içine sonraki baskınlarınızda olan başlıkları uyum olamaz. O hayali şüphesiz olmasına rağmen - bir efsane internet birçok sakinleri tam görünümünde tüm bez imal - kendini aşmış bulunuyor. O bizim bağlı kültürünün derin korkuları yansıtan, artık modern çağın kendine takviye merak var.
Bazı sevgiyle onu aramak gibi bu fenomen aşina olanlar için, Slendy, 21. yüzyılın internet forumlarında doğdu. Birkaç Photoshop projeleri belirgin bir yüzsüz bir ince, uygun rakam özellikli. Onun ilk birkaç görüntüleri kaçıyor çocukları tasvir - ve orada, biz büyük bir hayalet hikayesi tohumlarını var. O bilinmeyen şekillenme ve o aramızda en zayıf avlayan - çocuklar. Bu noktadan itibaren, o gelişen ve nüfus düşünce en kolay paylaşılan terörü doğuracak olursa olsun uygun değişen, kelimenin tam anlamıyla bir mem oldu.
Slender Man bizim bağlı kültürünün derin korkuları yansıtan, artık modern çağın kendine takviye merakı.
Peki şimdi bize terörize mu? O yaklaştığında, o arıza ve aksaklık dışında için elektronik, özellikle kameralar neden olur. Onun kurbanları delirmek neden olur. Düz ona bakmak için çalışıyoruz O en agresif. Belki de en tellingly, o kırsal alanlara sopa eğilimindedir.
Yine, bütün bu tamamen hayali olduğunu, ancak bu bireysel ipliklerin çok Narin bir maddi oyun elde yeterince tutarlı tek bir vizyon haline yakınsadı bu ilginç: Geliş. Özelliklerin Bu birleşme, modern avlayan bir zorlayıcı antagonisti oluşturur. Akıllı kameralar ve neredeyse her yerde bağlantı Bizim büyükşehir dünyasında, soruşturma direnir ve teknolojik güvenlik ağı bizi keser gizemli bir figür nihai terördür.
Varış, bu korkulardan yararları ve her psikolojik dize çeker. Ancak, bunu yapabilirim hepsi. Bir oyun açısından bakıldığında, onlar gelip yaklaşık olarak en az var. Siz sayfaları ve çeşitli düzeyleri hakkında mayınları notlar alabilirsiniz; Önsözde sonra, basit bir el feneri alabilirsiniz. Ajansın bu eksikliği olsa, güçlü. Onun doğmakta aşamalarında itibaren, tüm umut sap varlıkların gölgesinde hayatta kalmak için mücadele ediyoruz olduğu açıktır. Slender Man ve onun çeşitli vekiller - bozuk ve onun etkisi altında getirdi deli insanlar - soğuk ve umursamaz vardır. Onlar kirlenme başka bir gerekçesi yoktur ve onlar her şeye gücü yeten vardır. Slender Man, örneğin, teleport olabilir, ve onun dokunaç-y silah kendinizi savunmak ama dönüp kaçmak için yapabileceğiniz bir şey yok. Bu etkileyici bir vakıf var, ve bu güne kadar bana korku ile doldurur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder